Cégvezetőknek

Céges beépülés

Ha Ön cégvezető, és belső problémákkal találkozik munkahelyén, vagy csakgyanúját, kételyeit szeretné eloszlatni vagy megerősíteni - forduljon hozzánk!

A módszer lényege az üzlet dolgozóinak folyamatos, többirányú tesztelése és oktatása. Külföldön ez már régóta alkalmazott és bevált folyamat.

Segítségünkkel biztosan átláthatja mi történik vállalatánál, kik károsítják meg kisebb-nagyobb összegekkel, milyen belső feszültségek csökkentik alkalmazottjai munkájának hatásfokát. Figyelmét így másra, például családjára összpontosíthatja.

 

Kérését bizalmasan kezeljük, munkatársaink megbízhatóságát garantáljuk! A kért személy munkába áll vállalatánál, és visszajelzéseket ad Önnek munkahelye hatékonyabbá tétele érdekében.

 

Professzionális színészekkel és statisztákkal dolgozunk, akiket az Ön igényei szerint választunk ki (életkor, szakterület, külső – belső tulajdonságok...), hogy minél jobban alkalmazkodjanak vállalata profiljához. Kiválasztás után munkába állnak cégénél, és bizalmi viszonyt alakítanak ki a kollegákkal.

 

 

Feladatuk a belső problémák, visszaélések és a zavaró tényezők feltérképezése, illetve bármi, ami Önt érdekli.

Kérését bizalmasan kezeljük, munkánk végeztével még egy adott ideig kollegánk a vállalatnál marad, hogy ne keltsünk feltűnést, majd egy adott indokkal feltűnés nélkül távozik.

 

Vezetők tesztelése, ellenőrzése 

Színészeink közreműködése során teljes képet kaphat pédául a döntési jogkörrel felruházott vezetőkről is, így kiszűrjük a cégnek anyagi vagy erkölcsi kárt okozókat.

Ebben az esetben színész kollegánk  potenciális ügyfélként jelenik meg az önök cégénél, letesztelve a vizsgált személy céghez való hűségét, lojalitását (például "kenőpénz" felajánlásával, vagy problémás ügyfél szerepének eljátszásával).

 

Mivel ügynökségünk megbízottja bizalmi viszonyba kerül munkatársaival, biztos lehet abban, hogy őszínte válaszokat kap, melyekkel Ön akár milliókat takaríthat meg.

Minden esetre egyéni tervet dolgozunk ki, kérem, ha további kérdése van vegye fel a kapcsolatot ügynökségünkkel, kollegáink szívesen állnak rendelkezésre.