Magunkról

Tevékenységünkkel az emberi kapcsolatok megőrzésére törekszünk. Világunkban elszaporodtak az olyan okok, melyek az emberi kapcsolatok megromlásához vezetnek.
Mi nem ezeket szeretnénk elősegíteni. Éppen ellenkezőleg.

 

Az Alibi Ügynökséggel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezek a kapcsolatok megmaradjanak, hiszen bárki életében történhet olyasmi, ami miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet, de a történtek ellenére legfontosabb számára a családja.

 

Szolgáltatásainkkal elsősorban párkapcsolatban élőknek segítünk a lebukás elkerülése érdekében, de emellett nagyon sok más, egyedi esettel találkoztunk már,foglalkozunk szituációs szervezéssel - ahol színészeket és statisztákat alkalmazunk, rendezvényszervezéssel, céges beépüléssel, és természetesen megpróbálunk mindent megoldani a határainkon belül,  ügyfeleink igényeinek megfelelően. 

 

Vannak szabályaink, melyeket soha nem szeghetünk meg, pl. a titoktartási kötelezettség, mely alól csak a bűncselekmény gyanúja ment fel minket, vagy pl. az, hogy egy bizonyos határon túl soha nem megyünk, pl. nem sérthetünk meg senkit emberi méltóságában, vagy nem vállalunk erotikus jellegű munkákat.

 

Beépülés előtt munkatársaink oktatáson vesznek részt, melyen felvilágosítást kapnak arról, hogy mi az, amit még megtehetnek és mi az, ami tilos, hiszen ez egy olyan szakma, ahol nem lehet hibázni, itt pontosságra és a bizalomra épül minden. 

A mai fogyasztói társadalomban elszaporodtak a válások, az emberek mindenhonnan azt hallják, hogy ha valami elromlott dobjuk el, és vegyünk egy újat, ne javítsuk meg a régit. Mi nem ezt a nézetet valljuk, bár sokaknak úgy tűnhet, hozzájárulunk a válásokhoz, valójában nem ez történik.

 

Sok ellaposodott kapcsolatban legtöbbször csak egy kis kaland, változás vagy leleplezés hiányzik ahhoz, hogy átértékeljük a dolgokat, és rádöbbenjünk mi az igazán fontos nekünk..

 

A törvényeket nem szegjük meg, nem fogadunk el erotikus ill. mások zaklatására irányuló munkákat. De ha ügyfelünk csalja kedvesét, azt nélkülünk is megteszi.
 

Nehéz azt mérlegelni, hogy erkölcsileg hol a határ a helyes és a helytelen között, nem is ezt tesszük, nem ítélkezünk, nem törünk pálcát senki felett, hanem próbálunk segíteni, hogy az emberi kapcsolatok fennmaradjanak, és hogy ahhoz, amit az ember úgyis megtenne, ne mástól, esetleg egy közös ismerőstől kérjen segítséget, hanem egy tapasztalt, profi csapat álljon rendelkezésére.

Alibi Ügynökség - az Ön diszkrét, csendes társa!