Tevékenységünk

Munkánk során gyakorlott alibi színészekkel dolgozunk együtt, akik az előre megbeszélt módon viselkednek, és irányítják az eseményeket - ezáltal ügyfeleink igényei szerint alakul minden.

Az ALIBI lehetőségek tárháza végtelen, annak csak az Ön fantáziája szabhat határt, bármilyen helyzetet előidézünk, legyen az egyhatásos belépő, egy lenyűgöző parti, vagy akár egy zsebtolvaj, akit spontán lefülelhet ismerősei előtt.

Öné a dicsőség, miénk a munka!

Megjelenhet csinos hölgyek koszorújában, vagy testőrökkel a háta mögött, esetleg saját sofőrjével a limuzinjában

...Nálunk minden helyzetre van megoldás! Feszíthet irigykedő barátnői előtt az új barátjával, aki minden tekintetben megfelel az igényeinek, vagy kapcsolatuk felrázása érdekében féltékennyé teheti partnerét egy hirtelen felbukkanó romantikus udvarlóval...
 

Ha nem szeretné mások orrára kötni, hol tölti az idejét, mi alátámasztjuk történetét, szólhat az egy konferenciáról, színházról, üzleti vacsoráról, továbbképzésről, utazásról...

Ha Ön cégvezető, és belső problémákkal találkozik munkahelyén, vagy csak gyanúját szeretné eloszlatni, illetve megerősíteni, hívjon minket! Kérését bizalmasan kezeljük, munkatársaink megbízhatóságát garantáljuk! A kért személy munkába áll vállalatánál, és visszajelzéseket ad Önnek munkahelye hatékonyabbá tétele érdekében!

 

Szeretne titokban tartani egy diszkrét ügyet? Forduljon hozzánk bizalommal! Teljes diszkrécióval biztosítjuk Önnek a tökéletes alibit, megoldást kínálunk személyes szabadsága megőrzésére.